Din flyttfirma i Staffanstorp

Har man tidigare varit med om en flytt så vet man också hur stora insatser det krävs för att ta sig från en adress till en annan. Man måste vara ute i god tid med planering och packning för att hinna med och när flyttdagen är där väntar timmar av tunga lyft och kraftansträngningar. Därefter ska man ge sig på sin flyttstädning som är bra mycket mer påfrestande än någon annan form av städning.

Söker du efter en pålitlig flyttfirma i Staffanstorp med all kunskap och kapacitet som krävs för ge dig rätt hjälp och avlastning? Vi på Movenclean erbjuder allomfattande flytthjälp till alla typer av flyttuppdrag, anpassat efter rådande förutsättningar och lyhörda kundens personliga behov.

Flyttjänster för privatpersoner och företag​

För att kunna hjälpa alla i Staffanstorp erbjuder vi fullassistans till alla sorters flyttar. Vi kan hjälpa dig med planering och packning, transportera och montera väl på plats liksom ta ansvar för din flyttstädning när rummen tömts. Alltid med omsorg och respekt för dig och dina ägodelar liksom förståelse för sakers affektionsvärden. Givetvis är vi också fullt försäkrade under vårt arbete och innehar samtliga dokument och tillstånd som krävs för vår verksamhet.

Efter lång tid i branschen vet vi precis vad som behövs vid en bohagsflytt liksom hur en företagsflytt genomförs säkert på ett både effektivt och smidigt sätt. Efter en kostnadsfri besiktning presenterar vi en lämplig lösning tillsammans med en tydlig offert och tidsplan. Vi vill också höra mer av dina personliga önskemål för att göra relevanta anpassningar.

Välkommen till en flyttfirma som sätter kunden i fokus och levererar hög kvalitet i allt som utförs.

Ring oss på 073 030 09 97 eller begär en offert