Din flyttfirma i Lund

Ska du byta hem eller står du inför en företagsflytt i Lund och behöver hjälp för en effektiv och smidig övergång? Vi på Movenclean är alltid redo att assistera med flyttjänster för såväl privatpersoner och företag. Med gedigen kunskap och erfarenhet från lång tid i branschen kommer vi rätt utrustade för att lösa uppgiften på ett smidigt och effektivt sätt med hänsyn till önskemål och krav. Våra tidigare kunder uppskattar oss på grund av vårt engagemang, våra höga kvalitetskrav och att vi alltid skräddarsyr vår hjälp efter samtliga kunders önskemål.

Från enstaka insatser till fullservice​

För att alltid kunna möta våra kunder med hjälpen de söker har vi försett oss med all kapacitet och kunskap som krävs för att behärska en flytts samtliga delar. Vi lyssnar till framförda önskemål för att därefter skräddarsy en passande, prisvärd lösning som tillgodoser behoven. Du väljer således själv om vi enbart ska dyka upp för själva transporten eller ta över allt ansvar så att du slipper lägga både tid och energi på processen. Vi har emballage passande alla krav, kan hjälpa dig packa på ett praktiskt och smart sätt liksom köra dig och dina ägodelar till din nya adress. Självklart löser vi montering och demontering vid behov och när rummen är tömda löser vårt kunniga städteam flyttstädningen.

Vid större flyttuppdrag eller behov kan vi erbjuda en kostnadsfri besiktning där vi ser över vad som ska flyttas för att sedan lämna över en offert på det förväntade arbetet. Glöm inte att meddela oss om det finns några ytterligare önskemål att ta hänsyn till.

Med hjälp från en kunnig flyttfirma i Lund​

Oavsett vem man är eller hur omfattande flytt man står inför så väntar ett såväl tungt som tidskrävande arbete innan dess att flytten är över. Speciellt om man är själv, men vi på Movenclean följer gärna med längs vägen. När du anlitar vår flyttfirma blir processen med ens betydligt mycket enklare och därtill också säkrare med mindre risk för strul och skador. Alla som arbetar här har erfarenhet från både privata och företagsflyttar i Lund så att de vet vad som krävs för att möta samtliga kunders krav. Vi genomför en bohagsflytt effektivt med fokus på din trygghet och tar ditt företag vidare till nya lokaler med minimal påverkan på ert ordinarie arbete. Vårt jobb är helt enkelt att finnas där för er som vill ha hjälp och avlastning, eller som vill få en möjlighet att komma undan flyttarbetet helt.

Det vi vill ge dig som kund är en smidig upplevelse som en bra start på det nya som väntar. Allt vi gör ska andas personlig service och kvalitet. Precis så som vi själva hade velat ha det.

Boka din flytthjälp hos oss​

Vill du ha professionell hjälp till din flytt i Lund från ett engagerat team av kunniga och erfarna medarbetare med förståelse för hur man levererar service på bästa sätt? Då är vi rätt flyttfirma. Efter att ha genomfört en besiktning av dina ägodelar och lyssnat till vad du sök tar vi tillsammans fram ett lämpligt upplägg där du får ut maximalt för pengar.

För en smidigare flytt

Har det blivit dags att flytta? En flytt kan vara både spännande och stressig. För att du ska få en smidigare flyttdag finns vi på MoveNclean för att ge dig en hjälpande hand! Vi är en flyttfirma i Lund som erbjuder både flytt- och städhjälp. Det finns många fördelar med att anlita oss inför din flytt i Lund. Vi hjälper dig med det fysiska arbetet och bär dina ägodelar på ett säkert sätt. Vårt städteam kan även ta hand om din flyttstädning. 

Flexibel flytt i Lund​

Flexibla flyttjänster gör att du har friheten att själv bestämma hur din flyttdag kommer att se ut. Vi hjälper dig under hela flyttprocessen med allt från förberedelser och fysiskt arbete till transportering och flyttstädning. Vi har rätt utrustning och säkra rutiner för att din flytt i Lund ska bli så enkel som möjligt. Oavsett om det gäller datorutrustning eller stora möbler så är inget för svårt eller för stort för oss. Under din flytt i Lund erbjuder vi också flyttstädning. Våra städare har en lång erfarenhet inom städyrket och bred kompetens. Därför tar vi hand om alla moment under din flytt i Lund. 

Flytta med ansvarsfull service

Våra tre ledord är ansvar, förtroende och service. När du anlitar oss är dina ägodelar i trygga händer. Vi är en flyttfirma i Lund med en mångårig erfarenhet inom både flytt- och städbranschen. Därför har vi tydliga riktlinjer för hur vi bär, packar och transporterar möbler och inredning på ett omsorgsfullt och säkert sätt. Vi löser alla problem och flyttar med fokus och målmedvetenhet. Vi är effektiva och vill att din flytt i Lund ska gå så smidigt som möjligt.

Vi hjälper dig med din flytt i Lund ​

Vår flyttfirma i Lund försäkrar och ansvarar för dina ägodelar under flytten. Det innebär att vår försäkring täcker vid missöden som kan ske. Du inkluderas därför av vår försäkring under din flytt i Lund vilket ofta är bättre än att riskera skador under en flytt på egen hand. Vi tar hand om dina ägodelar och gör alltid vårt bästa för att allt ska gå precis som förväntat. Privatpersoner kan nyttja RUT-avdraget vilket gör att du får vår flytthjälp till ett ännu bättre pris. Du är varmt välkommen att kontakta oss inför din flytt i Lund! 

Ring oss på 073 030 09 97 eller begär en offert