Pålitlig flyttfirma i Lomma

Står du inför en flytt och söker efter en kunnig flyttfirma med rätt kapacitet att ta dig vidare på ett såväl tryggt, som smidigt och effektivt sätt?

Det finns gott om flyttfirmor i Lomma, men vad som får oss att stå ut ur mängden är vårt höga kavlitetstänk och hur vi alltid fokuserar på kundens personliga önskemål. Väl medvetna om att ingen flytt är en annan lik skräddarsyr vi samtliga insatser efter rådande förutsättningar och lyssnar noga till kundens behov för att leverera trygghet och service i toppklass.

Komplett flytthjälp för såväl privatpersoner som företag​

Med komplett flytthjälp tar vi över flyttens helhet och ansvarar för samtliga moment av övergången. Vi kan stå för emballage och hjälpa dig packa, transportera flyttlasset till din nya adress liksom ordna montering och hjälpa dig komma tillrätta. När allt är flyttat tar vårt kunniga städteam sig an din flyttstädning och ser till så att den blir ordentligt utförd och garanterat godkänd vid slutbesiktning. Det enda du behöver göra är att lämna över nyckel och framföra eventuella önskemål för att sedan fokusera framåt och på allt det roliga med flytten.

Oavsett vad vi ombeds göra ligger fokus på att du ska känna dig trygg med oss som din flyttfirma. Vi arbetar effektivt utan att det påverkar vår kvalité och formar alltid våra flyttupplägg efter dina personliga behov. Givetvis är vi även fullt försäkrade under vårt arbete, innehar alla tillstånd som krävs för en flyttfirma och kan hjälpa dig ansöka om RUT-avdrag.

Låt oss veta mer om hur vi kan hjälpa dig i Lomma så sätter vi igång med att forma en smidig och prisvärd lösning.

Ring oss på 073 030 09 97 eller begär en offert