Om oss

Du kan känna dig trygg med oss

Vi är MoveNclean AB. Ett pålitligt företag som flyttat och städat för alla kunders räkning i Malmö sedan 2016. Vi kännetecknas av orden trygghet, ansvar och effektivitet. Samtliga medarbetare är utbildade för sina uppgifter och givetvis följer vi branschens normer och krav. Vi dyker alltid upp med samma engagemang och arbetar hårt för att ständigt utvecklas och förfina vår flytteknik liksom vårt kundbemötande. Allt för att samtliga ska kunna känna sig glada och uppleva mervärde när de anlitar oss till sin flytt. Trots konkurrenskraftiga priser tummar vi aldrig på kvaliteten och håller oss alltid lyhörda för dina personliga önskemål.

hemstadning-smaller

Alltid personlig service

MoveNclean i Malmö står för personlig service, trygghet, bekvämlighet och tjänster som utförs i topp kvalité.

MoveNclean är en flytt/städfirma i Malmö som jobbar med att skräddarsy ditt flytt/städuppdrag efter just dina behov. Det kan vara t.ex packning, flytt och städ.

Vi vill ge kunden en unik upplevelse med kvalité och superservice. Vi arbetar i synnerhet inrikes men även utrikes i vissa fall. Vi sätter alltid Er som kund i centrum oavsett storleken på de flyttuppdrag/städuppdrag ni vill ha hjälp med.

Vi hjälper Dig som kund att hitta den bästa och mest prisvärda lösningen för just Ditt behov.

Det myllrar av flyttfirmor i Malmö, och för att stå ut i mängden sätter vi kvalité och god service framför allt annat. Självklart är vi också försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs.

Vårt mål är att alla kunder ska känna sig trygga och supernöjda med våra utföranden.