Din flyttfirma i Trelleborg

Planerar du för en flytt? Låt oss på Movenclean hjälpa dig så är du garanterad en smidig, trygg och effektiv övergång. För att möta alla kunder med det absolut bästa anpassar vi alltid hjälpen efter omfattning och behov med fokus på personliga önskemål. Vi kan hjälpa dig med enklare insatser och dyka upp enbart för transport, men också ta på oss fullt ansvar för flyttens helhet från början till slut. Oavsett kan du förvänta dig kunnig och engagerad hjälp från våra erfarna medarbetare med rätt kapacitet för att lösa uppgiften.

Vi är rätt flyttfirma för dig i Trelleborg som har högt ställda krav gällande kvalitet och personlig service.

Professionella tjänster för alla sorters flyttar​

Vi utgår alltid från att allt är möjligt och med ett brett utbud av tjänster riktade till både företag och privatpersoner löser vi även de mer komplexa uppdragen. Vi vet vad som krävs för att du ska känna dig trygg under din bohagsflytt och hur vi hjälper ditt företag till nya lokaler med minimal inverkan på ert arbete. Vi kan hjälpa till med planering och packning, demontering och transport liksom montering väl på plats och ta över ansvaret för slutstädningen. Tillsammans med dig som kund diskuterar vi fram en prisvärd och passande lösning och för de större uppdragen erbjuds inledningsvis alltid en kostnadsfri besiktning. Du bestämmer omfattning och vår uppgift som flyttfirma är att tillmötesgå kraven.

Fundera på vad som skulle göra din flytt enklare och kontakta oss. Vårt mål är att ge samtliga kunder i Trelleborg en minnesvärd upplevelse som genomsyras av hög kvalitet och personlig service.

Ring oss på 073 030 09 97 eller begär en offert